Retourvoorwaarden

Alle artikelen van Marleens Bedrijfskleding Boetiek kunnen na overleg in de originele verpakking (mits onbeschadigd en ongebruikt) retour worden genomen. 
Tussen de leverdatum en de retourdatum mag niet meer dan 14 dagen zijn verstreken.

Artikelen retourneren

Als u een artikel retour wilt sturen, dient hier altijd een retourbon voor aangemaakt te worden. Vul uw retouraanvraag in via het formulier retouraanvraag.

Na het aanmelden van de retouraanvraag zal deze beoordeeld worden en wordt er contact met u opgenomen. Bij akkoord van de retouraanvraag (conform voorwaarden) dient u zelf het pakket bij een pakketdienst aan te bieden.

Het is ook mogelijk om de artikel(en) zelf retour te brengen naar de Marleens Bedrijfskleding Boetiek te Nieuwleusen, onder vermelding van het ordernummer en/of factuurnummer. Bij voorkeur dient het formulier retouraanvraag vóóraf te zijn ingevuld (dit bespoedigd de afhandeling). Tijdens het aanbieden zal ter plekke worden bekeken of aan de retourvoorwaarden wordt voldaan.

Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende voorwaarden

  • De zending dient voorzien te zijn van een retournummer
  • De verpakking van het product is onbeschadigd 
  • Het product is compleet en ongebruikt 
  • Het product in de originele verpakking retour sturen 

Kosten retourzending

De kosten voor de retourzending zijn voor de verzender.

Geen retourname mogelijk

Er is geen retourname mogelijk indien er sprake is van:

  • Indien een artikel specifiek voor u is bewerkt en/of samengesteld, bijvoorbeeld: bedrukt, op maat gemaakt of speciaal en alleen voor u is besteld.