Marskramer 19 sept 2017: Open dag bij Schoonmaakbedrijf Krul en Marleens Bedrijfskleding Boetiek

NIEUWLEUSEN – Schoonmaakbedrijf Krul en Marleens Bedrijfskleding Boetiek organiseren een feestelijke open dag. Na een periode van verbouwen en renoveren wordt het nieuwe pand officieel geopend.

“We maken er zaterdag een gezellige gezinsdag van” zegt eigenaar Marleen Krul, “jong en oud zijn welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen.” Er is een glazenwasserswedstrijd, een prijsvraag, de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij is aanwezig en een vertegenwoordiger van kwaliteitsmerk BP vertelt de laatste nieuwtjes op textiel-gebied.

Verder is er natuurlijk koffie en thee, een hapje en een drankje en voor de kinderen een luchtkussen en ze kunnen cakejes versieren. “Van veel mensen heb ik al gehoord: Wat zit er toch achter die oude deuren,”zegt Marleen. “Nu kunnen ze het allemaal even zien, het wordt echt een feestje.”

Marleens Bedrijfskleding Boetiek (de nieuwe naam van Krul Bedrijfskleding) is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Krul, al wat langer bekend in Nieuwleusen en omstreken. Het schoonmaakbedrijf kreeg de vraag of ze de werkkleding van een aantal lokale bedrijven konden wassen. Dat kon en daarop volgde de vraag of Krul wilde controleren of de kleding nog goed was en indien beschadigd, wilde herstellen of vervangen. Zo ging eigenaar Marleen Krul op zoek naar goede leveranciers voor kwaliteitswerkkleding. Inmiddels wordt dagelijks kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen geleverd aan bedrijven in de regio. Dar gaat van passen, bedrukken of borduren, leveren, wassen en indien nodig, herstellen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 23 september van 10:00 tot 14:00 uur. Marleens Bedrijfskleding Boetiek, Den Hulst 162 in Nieuwleusen. tel. 0529 – 785 342