Showroom

Ontdek onze Unieke Showroom in Retro/Route66 stijl in Nieuwleusen!

Bij Marleens Bedrijfskleding Boetiek leveren we een totaalpakket. U kan bij ons dus uw volledige bedrijfskleding online bestellen, maar het is nog fijner om langs te komen in onze nieuwe, gezellige showroom. We hebben deze volledig in het thema van Route 66 ingericht. Er zijn comfortabele paskamers en een goedgemutst team dat u graag te woord staat.

Pas-sessies en Persoonlijk Advies

Kom dus zeker een kijkje nemen voor advies, het uittesten van onze materialen en het passen van de bedrijfskleding. Wilt u met het management of het volledige personeel een afspraak maken, dan ontvangen we u graag met een kopje koffie. We organiseren ook passessies, dat zijn leuke middagen met wat lekkers erbij. Zo kunnen we ieders maten opnemen en voor elke werknemer de specifieke werkkleding, werkschoenen en beschermingsmateriaal uitkiezen en bestellen.

Hieronder vindt u alvast enkele leuke retro-foto’s die u een idee geven van onze WestCoast bedrijfskleding showroom. Zin om uw personeel op een leuke manier mee te delen dat hun kleding gewassen is of nieuw wordt besteld? Kom wat kaartjes ophalen, achteraan staan wasinstructies en we voorzien een persoonlijke boodschap.

Aarzel niet om binnen te springen of een afspraak te maken, we verwachten u!