Waarom Marleens Bedrijfskleding Boetiek?

We zijn een totaalleverancier en zorgen dus voor elk soort bedrijfskleding, schoenen, laarzen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij zetten een persoonlijke aanpak centraal en zorgen voor een aangename ervaring voor zowel uw werknemers als uzelf.

Van werkkleding wassen tot bedrijfskleding bedrukken of borduren

Elke sector is uniek en heeft daarom zijn specifieke eisen in verband met werkkleding. Zo heeft de verpleegkunde nood aan medische kleding zoals de juiste schorten en werkschoenen die zowel hygiënisch als praktisch en beschermend zijn. De bouwsector heeft dan weer specifieke richtlijnen als het gaat om bescherming, maar moet ook met verschillende weersomstandigheden rekening houden. Keukenpersoneel en opdieners moeten er net en verzorgd uitzien, maar ondertussen ook comfortabel kunnen bewegen en lange uren rechtop staan op stevige schoenen zonder het risico op uitglijden op een natte keukenvloer. En dan hebben we het nog niet over schoonmaakpersoneel.

Bekijk hier ons aanbod aan bedrijfskleding voor verschillende sectoren.

Advies en koffie inbegrepen

Heeft u dus iets specifieks nodig of wilt u advies omtrent uw werkkleding? Heeft u alvast de bedrijfskleding maar moet die onderhouden, hersteld of gewassen worden? Wij doen het graag voor u. U kan online bestellen en wij kunnen op locatie leveren, maar we nodigen u ook graag uit in onze gloednieuwe showroom. Met een kopje koffie erbij bespreken we de wensen die u heeft omtrent bedrijfskleding bedrukken of borduren, werkkleding wassen of welke werkkleding het beste aan uw noden voldoet. Of u nu een ZZP-er bent of een multinational met honderden uniformen in verschillende soorten, kleuren en maten. U kan ook samen met uw team langskomen om maten te laten nemen en te passen. Met een hapje en een drankje maken we er zo een fijne middag van.

Neem contact op en laat ons weten waar u naar op zoek bent!